Na veliko zadovoljstvo mnogih fanova, u nedjelju je počela i peta sezona rijalitija Zadruga, a koja bi trebala , prema riječima vlasnika Pinka, Željka Mitrovića da bude najgledanija sezona do sada, ali ujedno i posljednja. Prvu večer je u rijaliti ušlo 59 učesnika, a među njima se našla i mlada Magdalena Milinčić, koja je, kako se čini, postala nova miljenica Lepog Miće. Ona se za ovaj rijaliti prijavila preko društvenih mreža, te do sada nije bila poznata javnosti, a gledaocima je predstavljena kao djevojka iz naroda U razgovoru sa voditeljico Dušicom Jakovljević Magdalena je otkrila svima svoju tešku, životnu priču koja je mnoge ganula.

Za Magdalenu se može reći da plijeni sa svojom ljepotom, a otkrila je kako je njen otac napustio porodicu, te da je ona kao jako mlada počela da radi, da bi pomogla majci da se prehrani porodica. Pozdravila je svoju majku i sestre te je rekla da još ne zna na šta će sve biti spremna kada je Zadruga u pitanju. Neki su komentarisali da Magdalena dosta podsjeća na Lunu Đogani, na šta je Magdalena rekla da misli da to nije tako, mada lično nema ništa protiv Lune

Otkrila je kako je jedno vrijeme prodavala sutlijaš da bi zaradila novac za porodicu, a Lepi Mića, koji je bio zadužen za raspodjelu prvog budžeta je pokazao da je Magdalena njegova nova ljubimica, te je istako da je ona imala veoma tešku sudbinu i da je razmišljao da njoj da veliki budžet, ali da to ipak nije uradio, kako kaže, iz principa.