Ako niste znali, njegovo ime je Vasilije Vujović i rođen je i živi u Beogradu. Ima 32 godine ispecijalizovao se za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, i veoma je kativan na društvenim mrežama, na kojima objavljuje slike svojih radova. Ima preko 200 hiljada pratilaca, žene ga žele, a muškarci bi da budu kao on. Na društvenim mrežama ćete naći mnoge njegove fotografije iz teretane, pa nije ni čudo da je tako popularan, a za žene se ne zna na kojoj od slila Vujović izgleda bolje

Kako je Vasilije svojevremeno otkrio, zbog fizičkog izgleda je često imao probleme: “Čovjek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima”, rekao je ovaj momak koji je, na veliku žalost pripadnica nježnijeg pola oženjen i ima sina.

I mada je u poslu koji se bavi izgledom, on sam kaže da mu fizički izgled nije presudan kada je u pitanju suprotan spol: “Ne volim agresivne djevojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Ljepota je u oku čovjeka koji gleda djevojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lijepa meni”, objasnio je.

On smatra da je estetska hirurgija mnogo više od samih silikona i uljepšavanja ljudi, mada mu žene često pokazuju grudi baš iz tih razloga: “Plastična hirurgija je široko područje, to je prije svega rekonstruktivna hirurgija koja se radi kad ljudi imaju određene anomalije, nedostaje im dio tijela, imaju velike opekotine ili rak kože”, kaže doktor koji je otkrio da je oduvijek znao da će se baviti ovom profesijom. Priznaje da mu žene neprestano šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju “funkciju” pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini.